Spar penge på grillfesten

Selvom det gode vejr er lidt på retræte her for tiden, kan det godt være, du tænker: ”Nå ja, lige én grillaften mere.” Men i modsætning til i starten af sommeren, hvor enhver lejlighed til grill bliver flittigt udnyttet, kan det være, man nu er mere moderat med sin begejstring – og sin økonomi (især hvis man allerede har brugt penge på sin sommerferie).

Derfor har vi lavet en liste med nogle af de bedste tips til en lidt billigere (men stadig hyggelig og tilfredsstillende) grillaften!

1. Brug færre penge på kød

Ikke dermed sagt, at man skal droppe eller nødvendigvis skære ned på mængden af kød, Men man behøver ikke sprænge budgettet på de gode bøffer hver gang. Hvorfor ikke vælge plankebøf i stedet for hereford, og i stedet for kyllingefileter gå efter kyllingelår? Det hjælper alt sammen.

2. Brug små gastronomiske fif til at gøre kødet mere lækkert

Du behøver ikke investere i det dyreste kød, hvis du tilføjer et simpelt og billigt element, som løfter smagen. Hvis du f.eks. kommer æg i kødet til dine burgere, inden du steger dem, giver det ekstra pift til både konsistens og smag. Du kan også bruge blåskimmelost, baconstykker eller bbq-sauce, eller du kan splitte dine hotdog pølser på midten og fylde ost i midten. Små kreative ting som dette betyder, at kødet i det hele taget smager bedre.

3. Lav lidt ekstra og brug det senere

Ved grillaftener ender man næsten altid med at lave mere, end man kan spise, og det er da også bedre, end at der ikke er nok til alle. Men i stedet for at tænke, ”hov, nu lavede vi for meget”, så kan du jo direkte planlægge efter det, så du har mad til et par dage bagefter. Det er både billigere i forhold til indkøb og energiforbruget.

4. Spar penge på sigt ved investere i kvalitet

Du behøver ikke gå efter den dyreste model af grill, men det er også dumt at gå efter den billigste. Der er absolut ingen penge sparet ved at skulle udskifte din grill hver andet år, fordi den ikke er holdbar nok. Det gælder om at finde en god balance til dine behov. Det samme gør sig også gældende for havemøbler –

investering i flotte havemøbler som disse sikrer komfort og holdbarhed i lang tid – i modsætning til billigere modeller, hvor der er risiko for, at de holder i mindre end en enkelt sommer.

5. Behandl din grill ordentligt

Hvad enten du har investeret i en billig eller dyr én af slagsen, holder din grill altid længere, hvis du vedligeholder den ordentligt. Det betyder en ordentlig rengøring før og efter brug, at fjerne kulrester, når de er kølet ned og at opbevare den sikkert. En godt vedligeholdt grill (af en vis kvalitet) kan i princippet holde i årtier.

6. Vil du slippe for besværet?

Hvis du synes din grillfest virker lidt for uoverskuelig og ikke helt kan overskue alle forberedelserne, kan du også lade et firma stå for det. På Meddethele.dk kan du leje en pølsevogn. Du kan også leje fadølsanlæg, hvis der rigtig skal være fest.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *