Styrk dit image gennem sunde tænder

Du har været ved frisøren, du har brugt hundredvis af timer i fitnesscentret, du har ligget i solen og stegt i timevis, og du har købt diverse produkter. Du har gjort så utroligt meget for at se godt ud, så hvorfor ikke fuldende det? Og hvad sætter prikken over I’et som et stort tandpastasmil og et glimt i øjet?
Hvis du gerne vil fuldende dit image, så kan du gøre dette ved at få rettet og udskiftet dine tænder, det er både nemmere og billigere end du går rundt og tror! Dette kan du læse meget mere om gennem resten af artiklen, men først vil du modtage et råd, som omhandler dit image.
Hvis du gerne vil skabe et image, som fortæller folk, at du er en person, som har styr på dig selv og din sundhed, så bliver du nød til at gøre det 100%. Et strålende smil, som viser de hvide og flotte tænder, er et kæmpe udtryk for en sund livsstil. Så fuldend dit image, og flash smilet næste gang du tager i byen!

Det er nemt og billigt at få tilrettet sine tænder

Er du irriteret over, at du har skæve tænder? Så er der ingen grund til panik, det er aldrig for sent at få dem rettet, og det er både billigere og simplere end du tror!
Selve tilretningen foregår ved, at du får en bøjle/skinne i munden, dette kan være to forskellige slags. Det kan være en aftagelig skinne, hvis man anvender denne type, så vil tænderne blive rettet til inden for blot 12-16 uger. Den anden type, som anvendes, er en fastsiddende bøjle, som er mere eller mindre usynlig. Derved kan du få rettet tænderne, uden at skulle være generet af en synlig bøjle.

Mangler du en tand?

Hvis det ikke blot er på grund af skæve tænder, at du undgår at smile med åben mund, så er det også muligt hos stort set alle tandlæger at få lavet tandimplantater. Et implantat kan udfylde huller i tandsættet, hvis du mangler en eller flere tænder. Tandimplantater er fremstillet af titanium, og de har form som en lille metalskrue, som kan tage plads, der hvor du mangler en tandrod.
Grunden til, at man anvender titanium til at lave implantater, er, at det er et biokompatibelt metal, hvilket vil sige, at kroppen ikke har nogle allergiske reaktion overfor dette produkt. I stedet for at reagere allergisk overfor implantatet, så vil kroppen tage imod det, da den kommer til at fungere som en naturlig del af kroppen.
Når titaniums skruen er sat fast, så kan der monteres kroner eller broer, som kan fungere ligesom almindelige tænder.
Så ligegyldigt om dine tænder er skæve, eller om de er forsvundet helt, så er der en løsning, som er både nem og billig. Derved kan du fuldende dit image og leve et sundt liv i en sund krop. Fuldend dit image og find en tandlæge her – https://tandlaegen.dk/kolding/

 

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *