Tag på en herretur udover det sædvanlige!

Skal du og dine gode kammerater snart på en herretur udover det sædvanlige, men er i tvivl om, hvor turen skal gå hen? I dette indlæg kan du få inspiration til tre forskellige og helt fantastiske steder, der uden tvivl danner de perfekte rammer for en herretur i verdensklasse!

Tag på en herretur til Thailand og fornem en stemning af ”Tømmermænd i Thailand”

Hvis I godt kan lide varme og eksotiske byer, så er Thailand et super fedt sted. I Thailand kan I uden tvivl ”få en på opleveren”. I Bangkok er der et væld af forskellige tilbud til drengerøve og andre legesyge drenge, der gerne vil ud og smage på livet!

Der er ingen tvivl om, at du i Thailand vil få en fornemmelse af, at du er med i den populære film ”Tømmermænd i Thailand”. Du må selv vurdere om det er godt eller skidt. Det er dog vigtigt, at undersøge inden man tager til Thailand om man har de nødvenlige vaccinationer, hvilket du kan se på en oversigt her.

Læs mere om ture til Thailand her.

Skyd med rifler og få taget billeder med store bjørne i Østeuropa

Hvis I gerne vil på en tur, hvor I kan få lov til at skyde med rifler og få taget billeder med store bjørne, så er det Østeuropa, der står for skud. I Østeuropa kan I prøve en masse vanvittige og sjove ting, der uden tvivl vil sætte sig på nethinden for evigt.

Derudover har de også en masse lækre natklubber i Østeuropa, hvor I for alvor kan få lov til at slå jer løs som de drengerøve I nu engang er.

Den ultimative tur: Herretur til Las Vegas

Hvis I har pengepungen i orden og samtidig lyst til at komme på den ultimative tur, så er det Las Vegas I skal til. I Las Vegas kan alt ske. I skal selvfølgelig på kasino og se om I ikke kan vinde jackpotten og komme med hjem flere penge end I kom med.

I Las Vegas er der et væld af forskellige muligheder for herre som jer. Der er bl.a. helikoptertur, bungeejump og meget mere!

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *