Tips og tricks til et federe herre-soveværelse

Hvis du ønsker dig et fedt herresoveværelse, men har lidt svært ved at se lige netop det, der skaber mandestemningen, så kan læse videre her og få tips og tricks til et federe herre-soveværelse.

Tænk i farver

Når du skal lave dig et rigtigt herre-soveværelse, så overvej, hvilke farver du benytter. Lyserøde eller lyslilla vægge får ikke helt den rigtige herrestemning frem i rummet. Overvej i stedet, om du måske skal vælge noget mærkeblåt, gråt eller sort. De mørkere toner virker ofte mere maskuline end de lysere farver.

Overvej grundigt dit valg af sengegavl

For at få den helt rigtige herrestemning frem i rummet, er den en god idé at fokusere på sengegavlen. I et soveværelse fylder sengen meget, og gavlen spiller derfor en stor rolle. Overvej, hvilken sengegavl du syntes passer bedst ind i dit herre-soveværelse. Det er en god idé at tænke lidt ud af boksen og finde noget, der ikke bare er hvidt. De hvide sengegavle kan ofte fremstå lidt pussenussede. Der findes mange sengegavle med et robust og maskulint look.

En fed plakat

En af de nemmeste måder at skabe et godt herre-soveværelse på, er ved at fokusere på det visuelle. En sej plakat kan bringe meget maskulinitet ind i rummet, og den kan samtidig gøres personlig. Find en plakat, som du synes er fed, og få hængt den op på væggen. Hvis det skal se ekstra godt ud, så kan du indramme plakaten. Det gør en del for det samlede udtryk, da en indrammet plakat ser flottere, mere stilren, dyrere og generelt bare bedre ud.

Herresejt pynt

Det er en god idé at finde noget sejt herrepynt som kan pynte i dit soveværelse. De fleste forbinder nok pynt med noget kvindeligt og feminint, men det behøver det ikke at være. Du kan sagtens finde ting, der pynter og samtidig er seje og maskuline. Måske har du en flot guitar, der kan hænges på væggen som pynt, når den ikke er i brug. Det kan også være, at du vælger at bruge din cykel. En cykel kan være utrolig dekorativ på væggen.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *