Tips til at fremstå som en handyman

Vil du gerne fremstå som en lækker handyman over for kæresten eller flirten, men du har måske ikke lige viden eller redskaberne til det? Ikke noget problem! Hvis du læser med i denne artikel, så kan du læse om tre gode råd til, hvordan du kan komme til at fremstå som en ægte handyman med styr på tingene.

Attituden

For at din kæreste skal tro, at du er en handyman, må du også selv tro på det. Det er derfor vigtigt, at din attitude og fremtoning er spot on. Gå til opgaverne med hovedet højt og selvtilliden endnu højere. Du kan da snildt lige fikse den utætte hane eller sætte nye fliser op på badeværelset.

Hvis du tager nogle slidte jeanse og en hvid t-shirt eller top på, som kan vise dine armmuskler, så vil du helt sikkert komme til at ligne en rigtig handyman. Looket vil i hvert fald gå rent hjem hos kæresten.

De rette redskaber

Man er sjældent en handyman uden at have styr på redskaberne. Det er derfor en god idé at have de mest basale værktøj og andet udstyr i hjemmet – og her det ofte ikke nok med en hammer og en skruetrækker. Hvis du er i tvivl omkring hvilke redskaber, der er de mest nødvendige basics at have i hjemmet, så kan du helt sikkert få råd og vejledning i dit byggemarked.

Google det

Hvis det skulle ske, at din kæreste sætter dig til en opgave, som du egentligt ikke ved, hvordan man løser eller bærer sig ad med, så bare rolig – Google er din ven. I dag kan du heldigvis google dig frem til det meste, hvis ikke alt. Om det så er handler om hvordan du sætter en lampe op, hvordan du sætter en hylde op eller måske fikser et toilet, så kan Google hjælpe dig. Det eneste det kræver er blot en ordentlig internetforbindelse. På bredbåndsguiden kan du finde frem til lige den internetudbyder, som kan dække dine behov bedst muligt.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *