Tips til at indrette dit hjem

Som mand lægger det sjældent til højrebenet at kunne indrette et hjem, derfor har vi valgt at lave et par tips her på siden.

Kender du det der med at man kommer ind i et hjem, hvor det hele bare synes at spille designmæssigt, uden at det virker som om der er lagt mange timer i det? Du kan også lære at få det til at se sådan ud, hvis du blot følger disse simple tips. Vi starter helt fra bunden af så du kan lære at indrette dit hjem som en professionel!

Start med farverne
Hvis du har gang i at lave en total makeover af dit hjem, så skal du altid starte med at få styr på hvilke farver der skal være i dit hjem. Det er vigtigt at have godt styr på inden man går i gang med alt det andet, da det er her fundamentet for resten af huset lægges. Brug farveskalaen for at se hvilke farver der komplimenterer hinanden så du kan lave en ordentlig sammensætning af farver.

Sæt de vigtigste og pæneste ting forrest
Hvis du har nogen møbler som du er virkelig glad for, så sørg for at sætte dem forrest, så der bliver lagt mærke til dem. Prøv at stille gamle antikviteter i badeværelse og oplev hvordan hele udtrykket kan ændre sig .

Få mere i højde i dit hjem med lave møbler
Noget af det der giver et lækkert indtryk i dit hjem er at der er højt til loftet. Vi har alle prøvet at komme ind i et hjem hvor højden til loftet nærmest vælter os bagover. Den gode nyhed er at selvom du ikke har højt til loftet, så kan du sagtens fake dette. Ved at købe lave møbler og udnytte spejles effekt på et rum, kan du give illusionen af at der er højere til dit loft end der egentlig er.

Giv dine vindueskanter en smule farve
Mange undervurderer hvor meget lidt farve på dine vindueskarme egentlig kan gøre for et rum. Prøv af med lidt forskellige farver for at se hvad der passer bedst ind. Det er en god måde at fange folks opmærksomhed på når de kommer ind i et rum, da langt de færreste udnytter denne mulighed.

Lav dybde i små rum
Selvom et rum er lille behøves det ikke at føles småt. Det kan være at man investerer i stole hvor der er sparet på ryglæn og armlæn og i stedet fokuseret på at gøre sidepladsen dybere. Selvom de ikke er store er der masser af plads og kan være med til at gøre følelsen af luksus større.

Gå all-in på en mørkere farve
Det kan godt være en anelse intimiderende at vælge en meget kraftig farve til væggene, men hvis du bare springer ud i det, vil du opleve at du kan få et meget anderledes hjem som sprudler af stil. Det handler om at komme væk fra normerne fra tid til anden for at overraske.

Brug dine spejle til at fange dine flotte ting
Hvis du hænger spejle op i rum hvor der er nogen flotte designer ting, som fx en lysekrone, så kan du skabe en god belysning i dit hjem ved at hænge dem således at de opfanger så meget af lyset som muligt. Det kan give en rigtig god effekt i dit rum. Belysning af dit hjem er generelt set en af de bedste metoder til at skabe liv og følelsen af varme. Hos www.bauhaus.dk kan du finde et godt udvalg af belysning til boligen.

Der er masser af forskellige metoder hvorpå du kan fange din helt personlige stil. Noget af det vigtigste er bare at prøve sig lidt frem, da det kan være svært at falde over det helt rigtige første gang. Håber at ovenstående artikel har givet dig lidt inspiration til hvordan du kan komme godt i gang med indretningen af din bolig.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *