Tips til det sporty look

Det er moderne at være aktiv og dyrke sport, og det afspejler sig både i sportsmoden og den mere almindelige tøjtrend. Læs med og få et par tips til, hvordan du som mand kan se skarp ud, både til træning og i dagligdagen.

Design og komfort skal gå hånd i hånd

I dag skal sportstøjet helst både se godt ud og være komfortabelt at bære, og det er heldigvis også tilfældet for langt de fleste mærker. Et godt sted at handle sportstøj og ikke mindst -sko, har altid været Intersport. Køb online her, hvis du er sikker på størrelser og så videre. Ellers er det en rigtig god ide at besøge en af de fysiske butikker. Kæden har ganske mange butikker fordelt over hele landet, så du har med garanti en butik nær dig. Fordelen er, at du her kan få kompetent vejledning, uanset om du har brug for løbesko, fodboldstøvler eller sportsbeklædning. Et af de mest sikre valg er Nike, både når det handler om tøj og sko. Mærket er nemlig helt fremme, når det handler om aktuelle trends og mode, og her er der som regel også et meget bredt udvalg af farver.

Velklædt, men med et strejf af sport

I det daglige går det ikke at bevæge sig rundt i løbesko og joggingtøj. Det er desværre ikke et helt ualmindeligt syn, men kønt er det i hvert fald ikke. Den mest populære stil hos den danske mand ligger nok mest i retning af eksempelvis Ralph Laureen, der med det ikoniske logo af en polospiller på hest signalerer afdæmpet stil med et strejf af sport. Det er tilpas casual til at kunne bruges i dagligdagen til enhver lejlighed, men også stilfuldt nok til både job og festlige lejligheder.

I dag er der relativ frit slag med hensyn til fodtøjet, og du kan sagtens slippe for de lidt stramme blanke sko. En mere afslappet sneaker kan sagtens gå an, hvis den er enkel og afdæmpet i farverne. I dag er armbånduret også in, og her har du lov til at signalere din egen stil. Det kunne for eksempel være et Michael Kors ur, som med sit amerikansk inspirerede design matcher rigtig godt til eksempelvis Ralph Laureen. Køb dit ur online her hos eksempelvis Uretilalt.dk, som med omkring 5000 forskellige designs giver dig et af Danmarks største udvalg. Fragten er altid gratis og der er fuld returret, så det koster ikke noget at eksperimentere lidt.

Bemærk dog, at Uretilalt.dk kun opererer online. Det giver dig lavere priser, fordi de ikke har udgifter til fysiske butikker og fordi de er i stand til at købe hjem i så store kvanti, at de sædvanlige mellemled kan springes over. Besparelsen kommer dig til gode i kraft af markant lavere priser. Hvis du helst vil handle hos den lokale urmager, er det også en mulighed, selv om udvalget vil være mere begrænset. Brug eventuelt Uretilalt.dk som inspiration, print dine ønsker ud og spørg i butikken, om uret kan skaffes hjem. Det er meget tænkeligt, at det kan lade sig gøre, men du skal nok påregne lidt ekstra leveringstid.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *