Træning er ikke kun for voksne mænd: Sådan er du aktiv med dit barn

Synes du, at der er gået for meget iPad og indeleg i den for dine børn? Så får du her tre gode idéer til, hvordan du aktiverer ham eller hende.

Mange danske mænd finder på undskyldninger for ikke at leve en aktiv livsstil. Eksempelvis fordi de har børn. Det er dog ingen undskyldning; børn har også godt af være aktive, og det er slet ikke umuligt at dyrke motion eller sport sammen. I behøver faktisk ikke engang at forlade hjemmet. Derfor får du her tre muligheder for, hvordan du kan være aktiv sammen med dit barn.

Frisbee

Frisbee er sjovt for både børn og voksne. Det er en nem måde at være aktive sammen på, og det egner sig både til haven, på stranden i lokale parker. Det bedste er, at det er en billige måde at være aktive – og så kan I øve jer i at træne kast.

Spil fodbold i haven

Det er ikke kun de tunge ture i det lokale styrkecenter, der øger sundheden. Du får næsten lige så meget ud af at gå en tur eller spille fodbold med sønnik. Sidstnævnte kræver ikke mere end en fodbold og et par fodboldmål i haven, som I nemt kan sætte frem og tilbage efter behov.

De fleste børn elsker at spille fodbold, og hvis alt går efter forventningerne, vil dit barn plage dig om at spille dagen lang. Du kan få fodboldmål i mange forskellige versioner, og som regel skal I ikke slippe mere end et par hundrede kroner, hvis vil have et standardmål. I kan også købe en præcisions dug og se, hvem der er den bedste målscorer – det kræver dog som regel et større mål.

Brug trampolinen til motion

En trampolin er bestemt ikke noget særsyn i de danske haver. Det er imidlertid ikke kun et legetøj, der egner sig til børn; den kan sagtens bruges til at dyrke motion på af både børn og voksne. Faktisk anvender flere professionelle sportsudøvere trampoliner i forbindelse med deres træning.

Vær dog opmærksom på, at det er nødvendigt at spænde op, når du hopper på trampolinen. Ellers aktiverer du ikke musklerne. Prøv med flere forskellige øvelser, hvor du træner både ryg, mave og ben. Du kan finde træningsprogrammer på nettet.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *