Vælg den rigtige selskabsform samt det rigtige kontor

Har du og nogle kammerater en rigtig god ide, som I tror på kan blive til noget stort, så er det bare med at føre den ud i livet. Dog er der nogle ting, I skal være opmærksom på, hvis jeres virksomhed skal fungere til topkarakter. Der er nemlig en række valg, som skal træffes, og de skal tænkes rigtig godt igennem. Blandt andet selskabsformen har stor betydning, når jeres virksomhed skal oprettes.

Der er nemlig stor forskel, når det kommer til selskabsformer. Der er forskellige krav til blandt andet ledelse, kapital og hæftelse, som I skal være opmærksom på. Ikke nok med at den rigtige selskabsform skal vælges, så skal det helt rigtige kontor ligeledes vælges, og disse ting er ikke helt lige til. Dog har vi nogle gode bud på kontorlokaler samt selskabsformen lige for jer, når virksomheden skal i gang.

Vælg den rigtige selskabsform

I/S, ApS, IVS og A/S er nogle af de valg, som I står overfor. Det er ikke en let situation, men vi har dog nogle anbefalinger, der kan overvejes af jer. Vi mener blandt andet, at I skal forsøge at undgå personlig hæftelse, og dette udelukker altså en række selskabsformer. Vi vil kun ligge fokus på aktieselskab, idet vi mener, der er en række gode fordele ved det, som kan være til fordel for hele virksomheden. Et A/S kan have én eller flere ejere, og disse kan være private såvel som selskaber. I et A/S hæftes der ikke personligt, hvilket betyder, at jeres personlige formue ikke kan berøres. Jeres hus og bil kan altså ikke komme i farezonen. Det er blot virksomhedens værdier, der kan blive gjort krav på. Omkring indskuddet til et A/S kræves der, at I indskyder 500.000 kroner, hvilket er mange penge, men grundet den høje sikkerhed vil det være pengene værd. Og tror I nok på jeres produkt, vil det klart anbefales, at I smider disse penge efter selskabet. Omkring ledelsen skal det siges, at et aktieselskab skal have en direktion og en bestyrelse. Bestyrelsen skal blot bestå af tre personer, hvilket gør det overkommeligt. Det kan være en rigtig god ide af få noget rådgivning omkring hele processen fra et godt advokatfirma.

Få det rigtige kontor

Enhver virksomhed, som jagter succes, skal have et ordentligt kontor. Dette kan findes hos WTC Ballerup, eftersom de har lige det perfekte kontor til jer, og det koster altså ikke det hvide ud af øjnene. Hos WTC tilbydes der nogle sublime lokaler samt et godt arbejdsmiljø. Jeres virksomhed vil være omgivet af en masse andre virksomheder, hvilket betyder, at der er er god mulighed for at skabe et godt netværk. Det rigtige netværk er altafgørende, når virksomheden skal have succes. Hos WTC kan det rigtige netværk skaffes, hvilket skyldes, at I vil være omgivet af en lang række andre virksomheder, som kan være åbne overfor handel og andre former for samarbejde.

Har I en super god ide, kan det klart anbefales, at de to ovenstående link tjekkes, så den rigtige virksomhedsform samt det rigtige kontor findes.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *